Over Seelt

Sinds 1998 ben ik werkzaam in de ICT branche en sindsdien heb ik in veel informatiekeukens van grote organisaties mogen werken zoals ministeries en multinationals.

Aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik 'Information Engineering' gestudeerd en ik heb ik mij als professioneel Enterprise Informatie Architect doorontwikkeld.

Mijn onderscheidend vermogen ligt in mijn bedrijfsbrede kijk op informatie in organisaties. Na 21 jaar in in het vak weet ik exact aan welke knoppen je kunt draaien om de informatievoorziening goed te laten werken. Dit is vaak een mix van menselijke, bedrijfskundige en informatiekundige zaken.

Samen met de klant bepalen we waar de organisatie staat en hoe we de beste informatiewerking kunnen krijgen. Vaak zijn dit strategische trajecten, maar ook korte gerichte adviezen kunnen lonend zijn. Je zou mij ook wel een 'Loodgieter architect' of 'informatie verbeter architect' kunnen noemen.

Informatiehefboom:

Het informatie vak boeit mij enorm omdat goede informatie direct bewustwording veroorzaakt en je daarmee de hele organisatie in zijn kracht kunt zetten.

Met de juiste informatiestructuur kun je een enorme hefboomwerking realiseren en behaal je winsten in de gehele organisatie met bijvoorbeeld:

  • meer en tevreden klanten en medewerkers
  • betere samenwerking
  • kunnen voldoen aan wet & regelgeving
  • voorsprong op de concurrentie door betere besluitvorming 

Met precies de juiste hoeveelheid vorm en informatiestructuur en zorgen we ervoor dat de informatiepositie van een organisatie naar een hoger niveau wordt getild.

Producten die ik ontwikkel kun je vinden op deze website en geven mijn klanten een enorme voorsprong in kennis en uitvoering waarmee direct voordeel behaald kan worden in plaats van dat informatie-teams hier eerst lang over hoeven te overleggen.